utorok 11. apríla 2017

Michael Clarke treba mať na pamäti ako jeden z austrálskych velikánov

Prvá a posledná z týchto mamutích live-gumových stoviek, ktoré boli hodnotené oddelene viac ako deväť rokov, symbolizovať Clarka batsmanship a charakter. Prvý bol zaznamenaný v októbri 2004 na jeho Test debutuje proti Indii v M Chinnaswamy štadióne v Bangalore. 23-ročný Clarke vstúpil na 4/149 v prvých kolách prvého testu zo série štyroch testu, ako jeden z najväčších tímov, ktoré Austrália niekedy produkovala snažili dobyť ich konečné hranicu - testovací séria víťazstiev v Indii, výkon že žiadny Austrálie tím dosiahne za 35 rokov.

bol konfrontovaný s Anil Kumble, Harbhajan Singh a Zaheer Khan.Na ihrisku, ktoré Wisden opísal ako "bláznivého-dlažbe" a "veľkých trhlín" aj pri hodenie, on používal nohy nebojácne do práčky - zručnosť, že by sa stal jedným z jeho ochrannej známky - a dokonca tancoval dole po ceste k rovný -DRIVE veľký Kumble za týčiace šesť. Jeho postupná partnerstvo medzi 107 a 167 s Simon Katich a Adam Gilchrist sa otočil zápas v Austrálii prospech.V čase, keď bol prepustený po obede na druhý deň, Clarke si pripísal 151 neoceniteľné behov, ktoré nastavujú Austrálii až k víťazstvu pri skúškach o 217 behov a sériu 2-1.

Posledný z Clarkea veľký žije -rubber ton bol zaznamenaný len 17 mesiacmi u Newlands v záverečnom teste série troch-test proti Južnej Afrike, No1 zaradil tím na svete. Pri vstupe do testu, Clarke bol prenasledovaný šepká, že - dva mesiace uskočí jeho 33. narodenín a bez skóre všetky rady - už nemohol hrať krátky loptu.Teda, keď vyšiel na pálke v tieni Stolovej hory po obede na prvý deň, s radom rovnomerne chystá na 1-1, juhoafrický štvorrozmerného tempo útoku Dale Steyn, Morne Morkel, Vernon Philander a Kyle Abbott rozhodol sa empiricky testovať túto teóriu.

6 stôp 5 palcov Morkel obišiel bránku a napadol Clarka s prívalom vyhadzovačov, štrajkujúci ho na takmer všetkých mysliteľných časť jeho hornej časti tela, vrátane hlavu dvakrát. Rovnako ako Steve Waugh pred ním, Clarke zaoberal zúrivý telesnej napadnutia jednoduchým, účinným - ale bolestné - spôsob, ako sa dostať sa za loptou a nechať mu to došlo. Prežil a pokračoval ku skóre neporazený 161.Jeho tím vyhral test skoba sériu 2-1 a viečko lete ako zlatý ako každý v bohatou históriou kriketové Austrálie.

Na tlačovej konferencii po druhom dni je hrou, on uznal, že Morkel svoje kúzlo bolo "trochu ťažké" - silný čoskoro Betclic-Podrobnosti uchádzačom o podhodnotení 21. storočia - a po ďakoval Austrálii tímu fyzioterapeuta a lekára pre udržanie ho do parku, ale zdvorilo odmietol podrobnejšie žiadne konkrétne zranenia, ktorá mu mohla utrpeli.O niekoľko týždňov neskôr sa zistilo, cez rutinné kontroly na jeho návrate do Austrálie, aby mu pálkoval pre väčšinu svojich smien so zlomeninou ľavej rameno - čo je predná nadhadzovač obrátený ramenný pre pravoruké pálkar - a tímový lekár ukázalo, že taká bola bolesť, že Clarke bol po Morkel kúzla na jeden deň, že "nespal Betclic-Registrácia s bonusom tu vôbec" Tú noc, než sa vráti ďalší deň, aby zárez do jeho 27.


test set a riadiť Austrálii od 3/331 k zápasu-víťazný 7/494 deklarovanej

Ale Clarke nebol, a pravdepodobne nikdy nebude, skutočne obsahoval verejnosťou rovnakým spô sobom jeho bezprostrednej predchodcovia -. Ponting, Waugh, Mark Taylor and Border - boli. To nie je jeho vina.V podstate sa vždy potvrdil to najlepšie z tradičných cností austrálskej krikete - útočiace batsman zo skromných, robotníckych pôvodu, ktorý získa veľký beží, keď jeho tím najviac je potrebuje - a podnikavý kapitán, ktorý je ochotný riskovať stratu stretnutiach na účely k ich víťazstvu.

Z ihriska, dáva veľkoryso a ticho na charitu, nikdy neminie jeho juniorský kriketová klub raňajkách, a je známy pre svoju veľkorysosť a vernosť voči jeho rodine a priateľom.Jeden môj kamarát, ktorý pracoval na ABC Radio tribúny niekoľko rokov mi povedal, že vždy našiel Clarke byť neochvejne zdvorilý a milý mladý muž, ktorý, keď sa stretol s malým synom svojho známeho, vzal čas, aby sa deň, kedy detský.

Ale namiesto uznáva behy skórovali, dueloch vyhrali alebo modriny nosí v službe svojej krajine, určit á časť austrálskej verejnosti naďalej nezdravo fixované na čisto kozmetických vlastností Clarka - tetovanie, spodná bielizeň reklamy, BMW kabrioletu a minulosť vzťah Lara Bingle - a brutálne ho zatracuje pre nich. Počas austrálskeho domáci porážku v 2010-11 Ashes, Clarke bol vypískán na bránkovisku, keď vyšiel na pálke v Ashes teste v Sydney a v jednej Dayer v Gabba.Mike Hussey robil bod zdôrazniť bývalý udalosti v jeho autobiografii a opisoval správanie divácku ako, naozaj obyčajný '.

Rovnako ako jeho predchodcovia, Clarke odíde s jedným konečné hranice unconquered a provokatívne len za jeho zovretia. Pre Clarke a Ponting, bola to Ashes séria víťazstiev v Anglicku. Pre Waugh, to bol testovací séria víťazstiev v Indii. Za hranice, bol to test série víťazstvo nad mocnými Západná India.Ani velikáni môže mať všetko.

Dúfame, že s postupom času, Clarke bude mať na pamäti, spravodlivo a presne ako kapit án, ktorý zdedil stranu, ktorá bola práve zbúraný 3-1 v domácom Ashes series a havaroval mimo svetového pohára 2011 v štvrťfinálovej fáze a v priestore tri a pol roka, odvliekli späť na vrchol svetového krikete - rekordné piate svetového pohára víťazstvo a len tretí Ashes vápno v História -. cez jeho behov, vedenie a len silou vôle

Betclic-Vyzdvihnúť svoj bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára