piatok 21. júla 2017

Rooney pečatil hetrikom návrat United, v Lige majstrov si zahrá aj Astana

Rooney sa v úvode stavkovanie online sezóny trápil a bol kritizovaný. Gólovo sa totiž nepresadil od apríla, celkovo na gól čakal 878 minút hry. Presadil sa až v 20. minúte stretnutia v Bruggách, kde United hájili domáci výhru 3: 1. Výbornú prihrávkou ho ku skórovanie vyzval depa.


Definitívne nádej Brugg na postup ukončil Rooney chvíľu po prestávke, kedy zakončil podarenú kombinačnú akciu anglického tímu, a hetrik zavŕšil v 57. minúte. Bol to jeho druhý třígólový zásah v pohárovej Európe, ten prvý sa mu podaril v roku 2004 pri debute za Manchester United. Š tvrtý gól Červených diablov strelil Ander Herrera.Piaty mohol pridať Javier Hernandez, ale nepremenil penaltu.

Manchester United, víťaz Ligy majstrov z rokov 1999 a 2008, sa do najprestížnejšej súťaže vracia po jednej sezóne, kedy medzi európskou elitou chýbal.

Odveta zvládol tiež moskovský CSKA, ktorý v 3. predkole vyradil pražskú Spartu. So stavky online Sportingom síce doťahoval jednogólové stratu z prvého zápasu a navyše prehrával po polčase 0: 1, v druhej polovici ale tromi gólmi vývoj duelu otočil. Zápas pískal český rozhodca Královec, ktorý ešte za stavu 2: 1 neuznal v 82. minúte Sportingu gól z rohového kopu. Podľa pokynu asistenta rozhodcu totiž center na vyletel mimo ihriska.O tri minúty neskôr naopak rozhodol postupovým gólom domáci Ahmed Musa.

Účasť aj pre tento ročník si vybojoval minuloročný osmifinalista Leverkusen, ktorý doma po razil rímske Lazio 3: 0 po góloch Calhanoglua, Mehmediho a Bellarabiho. Bayer dokázal duel s talianskym tímom otočiť, v Taliansku totiž pred týždňom prehral 0: 1.

Vôbec prvýkrát sa v do Ligy majstrov prebojoval tím z Kazachstanu, ktorý bude v skupinách reprezentovať Astana. Tá vyradila APOEL, keď po domácej výhre remizovala na Cypre 1: 1.Po ročnej prestávke sa do základných skupín dostal tiež BATE Borisov, ktorý síce prehral v Belehrade s Partizanom 1: 2, ale po výhre 1: 0 z prvého zápasu zásluhou gólu na ihrisku súpera postúpil.

stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára