streda 13. septembra 2017

Sedlák a tizenharmadik díjat támogatta. Krejčí, Kaše és Vrbata

Annak ellenére, hogy a verseny jégen való második helyezése 40:22-re a bostoni jégkorong-játékosokba történő bevitelre nem volt elegendő. Spurred Columbus után a 4: 3 eredményt hozzáadta a 13. egymást követő győzelméhez, és tovább javította a klub rekordját. Ezzel 52 ponttal Pittsburgh sikeresen megtartotta a vezetést a keleti koncerten, ugyanakkor az egész NHL (a Chicago West Ham Hockey League vezetője 49 pontot ért el). A Blue Jackets megalapozta első sikerét három gólok a meccs kezdetétől. Scott Hartnel előadásában a 4. perc első percében a cseh újonc Lukáš Sedlák (7:34, +1, 2 golyó, 0 + 1) volt. 9-én.ünnepelt perc és védő Seth Jones és 3: bet365 online sportfogadás 0 ham ar emelkedett, akár Matt Calvert.

A kedvezőtlen alakulása a Bruins, és intett, mielőtt először megy a kabin visszakerül a játék David Backes és Austin Czarnik. David Krejčí első gólja, aki szezonja második harmadának végére 3: 3-at ért el. A győztes az utolsó húsz percben volt, amikor a vendégek a 41. percben végzetes gyengeséggé váltak.Kapitány Columbus Nick Foligno kapott, mielőtt a kapu Tuukka Rask túl sok helyet, és kétszer tolta a korongot a hálóba.

Emellett a fent említett sportolók Sedlak és Krejci (19:26, +1, 8 felvétel, 1 + 1), amely nyolc felvételi kísérlet mesterien legaktívabb játékos Boston és a tengerentúli újságírók őt választották a második csillag a játék megüt a legjobb minősítés és csatár David Pastrňák (19:52, +/- 0, 2 kép). Az ő gyűjteménye 19 találatot, de ezúttal terjedését.

A költözés gördülő válaszfalak harci jégkorong játékosok Dallas szűk nyerni 3: 2 ásott két pont a jég a táblázatban a Nyugati főcsoport utolsó Arizona . A csehek mindkét gólnak otthont adtak.

Folyamatos bet365 ingyen fogadások 1: 1 mérkőzés Anthony Duclair-ről a 24. helyen.perc, gólpassz támogatni a Martin Hanzal (19:42, +/- 0, 3 lövés, 0 + 1), és a legvégén a szabályozási idő, akkor büntetést lövés proměněným klasszikus fonák hurok enyhíteni legalább az utolsó vereségét a vezetője a klub termelékenység Radim Vrbata (19 : 59, -1, 3 felvétel, 1 + 0).

Jersey Stern ünnepelte támadók nyerni Radek Faksa (17:15, +/- 0, 4 felvétel) és Jiří Hudler (09:23 , +/-: 0). Ahhoz, hogy egy pontot, de nem rögzíti a statisztika a támadó és a vendégek gondozott főleg Jason Spezza (1 + 1). A védő azonban John Klingberg volt, aki 3-0 lett a Coyotes-ban, de nem volt gólszerző.Nem sokkal később azonban a büntetés löv� �s tolt is említette Vrbata.

Mire öccse David (csatár Extraliga Chomutov kidolgozott, 2015-ben Philadelphiában) kigördült legjobb képviselője pontszámot a bajnokság Kanadában, emlékezett az ő második métely kezdő karrier NHL Ondřej Kaše (13:53, 1, 3 kép).

29 perc elteltével a hazai harcol Anaheim San Jose kiegyenlített cseh fiatal 1: 1, sikerült dorážkou a közvetlen közelében a kapu.


A vesztes kapus Matina Jonese átlépte a bekhendová lövést a turnből. Cápák, majd küldött egy másik kasszasiker Melker Karlsson otthon, de biztosította a döntetlen 2: 2 pont előnyt a mérkőzés 54. percében Jakob Silfverberg.A kiterjesztés azonban úgy döntött, hogy végre bet365 fizetési módok nyerni San Jose proměněným szivárgás Brent Burns, aki hatékonyan kivette Joe Pavelski.

Sértő csillagos Sidney Crosby (1 + 2) és Jevgenij Malkin (1 + 1), amely elérte az ő jubileumi 800. pont tengerentúli karrier, futott Pittsburgh keddi idegenbeli győzelem 5: 2 jég New Jersey a cseh újonc Zach Paul (17:00 +/- 0, 1 golyó) az összeszerelésben.

Crosby folyamatos 25. métely megerősítse vezető a forgatás verseny asztal előtt 19gólovými üldözők David Pastrňák Boston, Patrick Laine Winnipeg és Jeff Carter Los Angeles.A kanadai pontozásnál ő és a Malkin ugyanazt a 41 bejegyzést változtatta meg Connor McDavid Edmontonban (42 pont). Hasonlóan Columbushoz, továbbra is megnyeri a Minnesotát . A Wild Hockey játékosok a tizenegyedik egymást követő győzelemért javították a klub rekordját, amikor a kedd 3: 2-es verziója Nashville lelógott a jégen. Jared Spurgeon a harmadik percben döntött.

Jelenleg kil enc gólt láttak a Colorada a Calgary -en. Csak a vendégek dicsekedhettek, amikor megnyerik a Lángok 6: 3-at. Három sztrájkot szerzett a legtöbb támadó Johnny Gaudreau és Mikael Backlund (mindkettő 2 + 1).Michael Frolík (16:06, 1, 1 lövés, 0 + 1) bet365 fogadási bónuszok az interneten a siker a kanadai egység egyszer törekedett át.

Egy másik cseh újonc NHL ebben a szezonban, csatár Jakub Vrána (10:14 + / -: 0, 2 golyó), nem akadályozta meg Washington jégen szigetlakók szűk veszteségét. Otthon ünnepelte az eredmény után, 4: 3, amelyen a két gól segített az előre Andrew Ladd.

Elégedetlen vezetőfülke bal és a cseh kapus Petr Mrázek, a Detroit előtt a rajongók nem volt elég, miután pontszámok 3: 4 a Buffalo -ben. Az Ostravai bennszülött 18-ból 22 darabot öltött. Mindössze két esetben Evander Kane haladt elő re, akinek második pillanata a 49. percben végül is a különbség volt.

bet365 sport fogadás online

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára