štvrtok 20. júla 2017

Vydra už v Anglicku kúpil dom: Teraz ešte riadu a gril na záhradku

Anglický Watford nedávno uverejnil na svojom Facebooku informáciu: Matěj Vydra podpísal päťročný kontrakt. Fanúšikovia v diskusii v angličtine jasali: "Super! Matěj Vydra. "

" Už si legendou Watfordu. "

" Je fantastické, že ťa uvidíme na ihrisku v našom drese. "

" Veľa šťastia z Udine, "priali mu aj z talianskeho celku, ktorého bol doteraz hráčom, aj keď hosťoval inde.

Odchovanec Jihlavy je skrátka bet 365 na bet365 mobil periférii Londýna miláčikom.

Matěj Vydra ešte v službách West Bromwich.

Už keď sme spolu hovorili pred dvoma rokmi, kedy zažil báječnú sez ónu (22 strelených gólov a ocenenie najlepší hráč druhej ligy), povedal spokojne: "Anglický futbal je mi naozaj veľmi blízky."

< p> Skoro ako šitý na mieru.Aj klub zjavne našiel ideálne. bet365 stavky

Fantastická sezóna vtedy v roku 2013 rodáka z Chotěboře katapultovala do elitnej Premier League. Z celku West Bromwich Albion sa však po roku, kedy nazbieral 23 štartov a vsietil 3 góly, zase vrátil tam, kde ho majú tak veľmi radi - do Watfordu.

Tu sa vlani zasnila: Tak snáď už tento rok s Matejom postúpime…Úloha je odfajfkovaný a Vydra si druhýkrát zahrá Premier League.

Častá fluktuácia trénerov

Český útočník podpísal dlhoročný kontrakt vo Watforde pred štartom prípravy na sezónu v prestížnej súťaži a pre web svojho manažéra Chovanca ho komentoval: "Je to taká istota. Keď som mal ešte zmluvu v Udine, poriadne som nevedel, kde nastúpim do prípravy.Ak vo Watforde, alebo v Udine. "Nejasnosti už je nadobro koniec.


Teraz má pred sebou mladík, aspoň päť rokov v rovnakom klube, pokiaľ teda nezmení v priebehu angažmán, a tak dúfa:" Snáď nám to pôjde a budeme hrať už v prvej sezóne v prvej lige dôstojnú úlohu. "

Do Premier League priviedol žlto-čierne tréner Slaviša Jokanović, teraz ho pred novým ročníkom vystriedal Quique Sánchez Flores. Vydra svojho nového nadriadeného nateraz komentuje takto: "Ešte sme sa moc nepoznali. Výhodou určite je, že vie po anglicky, takže komunikácia prebieha bez problémov. "

A pridal:" Na prvý pohľad je vidieť, že si vie urobiť rešpekt, čo je dôležité.Ale ešte len uvidíme, akým štýlom bude chcieť hrať, ako nám to bude klapať a do akej miery budem v jeho plánoch figurovať ja. "

Paradoxné je, že hoci Watford vybojoval postup, terajší kouč je už piaty v rade za posledný rok! Reprezentant priznáva: "Je pravda, že som toľko trénerov počas jednej sezóny bet365 nikdy nezažil. Vždy je to na vedení klubu, my hráči do toho hovoriť nemôžeme. "

Vo svojom životopise má každopádne nový kouč kluby ako Atlético Madrid či Valencia.Uplatní skúsenosti zo Španielska aj v Anglicku?

Odpočíval v Emirátoch

Vzhľadom k tomu, že Watford nepustil svoj klenot na majstrovstvách Európy do 21 rokov - zrejme aby sa nezranil - tak mal Vydra nezvyčajne dlhú dovolenku.

S priateľkou ju strávil v Spojených arabských emirátoch. "A tiež sme na pár dní leteli na Ukrajinu," rozprával, "pr iateľka tam má babičky i deduškov. Ja je aspoň spoznal.Bol som tam päť dní. "

Po dlhej dovolenke uznal:" Musím povedať, že som naozaj perfektne oddýchnutý. "Do Veľkej Británie sa tak mohol vrátiť s veľkou chuťou späť do futbalu.

O majstrovstvá Európy do 21 rokov Matěj Vydra prišiel, o to dlhšie mohol odpočívať.

So spoluhráčmi už Vydra absolvoval zdravotné a fyzické testy av týchto dňoch trénuje nováčik prvej ligy dvojfázovo. Niektoré tréningy strávili futbalisti Watfordu v posilňovni, iné zase na trávniku. "Zatiaľ ale moc netuším, čo nás v príprave čaká. Tréner to vždy oznamuje len na dva dni dopredu.Viem len to, že od 13 .do 20. júla máme sústredení v Nemecku. "

Akonáhle sa vráti, už možno nepôjde do bytu, v ktorom doteraz býval. "Keď som teraz podpísal na dlhšiu dobu, rozhodol som sa kúpiť dom." Zostáva len doriešiť nutné papierovanie. "Potom ešte dokúpiť postel e, nejaké riad, gril na záhradku…"

A nová sezóna pod novým trénerom môže začať aj s novým domom.

bet365 bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára