utorok 11. apríla 2017

Ronda Rouseyová bojovať bývalý top female boxer Holly Holm 2. januára

UFC Bantamweight majster Ronda Rouseyová prevezme bývalý majster v boxe Holly Holm v jej budúcom záchvate 2. januára.

Rousey oznámila matchup na ABC Good Morning America v piatok.Pokus neporazený 135 libier hviezdy v siedmom obhajobu titulu bude titulok UFC 195 v MGM Grand záhrady Arena v Las Vegas.'Stay do svojho jazdného pruhu ": Prečo Ronda Rouseyová nebude trvať dlho žien boxu Čítajte viac

"Rozhodne môj najväčšou výzvou k dnešnému dňu, takže som super nadšený," povedal Rousey rannej show.

Rousey budúci zápas sa všeobecne očakáva, že bude tretie stretnutie s Miesha Tate sa len bojovník, ktorý kedy prežil prvé kolo s Rousey.

Miesto R ousey (12-0) nečakane vybrali schôdzku s Holm (9-0), ktorý išiel 33-2-3 ako profesionálny boxer a vyhral niekoľko majstrovské pásy.Rodák z New Mexico venovala sa plne do zmiešaných bojových umení v roku 2013 školenia v Albuquerque telocvični rešpektovať trénera Greg Jackson.

"Ona nie je priemerná baba, že budem bojovať," povedal Rousey. "Je to tá najlepšia útočník, akého som kedy bojovali a zarážajúce je niečo, čo som sa dozvedel až oveľa neskôr vo svojej kariére."

Holm získal dva zápasy podľa rozhodnutia od svojho vstupu do UFC na začiatku tohto roka, ale ani obzvlášť pôsobivé.Rousey počíta vychvaľovaný štrajkujúcich schopnosti Holm má byť losovanie zápasu - hoci Rousey je úplná dominancia bola jeho vlastné predajné miesto v poslednej dobe

Rousey získal svoje posledné tri zápasy v kombinovanom 1:04, vrátane. o 34 sekúnd zastavenie brazílskej Bethe Correia v Rio de Janeiro 1. augusta. Rousey je jediný ženský Bantamweight šampiónom v histórii UFC a bývalý olympijský judoka má parlayed jej elektrizujúca úspechy MMA do medzinárodnej sláve a hereckú kariéru.

"Nemám vôbec očakávať, že bojuje, aby sa ľahko a rýchlo , "povedal Rousey rannej show. "Nikto presne nevie, ako sa bojuje sa chystáte ísť, a to je dôvod, prečo ľudia si ich mohli kúpiť.…zakaždým, keď som sa tam môžem pripraviť na päť-dokola vojne sa.Nikto nie je ľahké, až potom, čo je poraziť. "

UFC President Dana White skôr povedal Tate vyslúžil právo čeliť Rousey opäť zarábať štyri priame víťazstvo od svojho tretieho kole podanie stratu Rousey v decembri 2013 . Rousey, kto má osobné nechuť k Tate spolu s ich profesionálnym súperenie, predtým diskutovali Tate ako jej ďalšie súpera.

Rousey tiež bol napádaný Cristiane "Cyborg" Justino, brazílsky veterán široko zvažoval najlepší svetový ženský bojovní k po Rousey.Ale Justino bojuje pri podpore Invicta ako 145lb mušej váhy, a ona vyjadrila výhrady k jej schopnosť dostať sa do limitu 135lb bantamové.

Rousey a White boli unenthusiastic s hmotnosťou záchvat s 140lb úlovku s Justino, ale Tate povedal, že by rád získal päť libier pre high-profil súboji s Cyborg a. Krátko potom, čo Rousey oznámil jej zápas s Holm, mnoho MMA fanúšikov vzal na Twitter špekulovať o lákavú možnosť Tate bojovať Justino na undercard UFC 195.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára