streda 12. apríla 2017

Správa: 87 z 91 bývalých NFL hráčov mozgy boli testované pozitívne na CTE

Akonáhle spadnutie z Deflategate zomrie nadol, NFL bude musieť znovu čeliť problémom traumy hlavy u svojich hráčov. V piatok pribudla ďalšia pripomienka o tom, aké významné opakované údery do hlavy sú pre dlhodobé zdravie hráčov, a to v správe, ktorú publikovala Frontline spoločnosti PBS.

Správa, ktorú vypracovala Bostonská univerzita a ministerstvo veteránov Vedeckí pracovníci a prepustení v piatok uviedli, že 87 z 91 bývalých hráčov NFL vyšetrených testovalo pozitívne na chronickú traumatickú encefalopatiu alebo CTE.Degeneratívne podmienka, ktorá bola spojená s skorým nástupom Alzheimerovej choroby a demencie, je často považovaný za faktor v mentálnom zhoršenia bývalých hráčov.

"Ľudia si myslia, že sme fúkanie to z podielu, ktorý toto je to veľmi zriedkavé ochorenie, a že sme ju senzáciu, "Ann McKee, ktorý prevádzkuje BU laboratórium venuje štúdiu CTE, povedal Frontline. "Moja odpoveď je, že kde sedím, to je veľmi reálna choroba. Mali sme žiadny problém identifikovať to v stovkách hráčov. "

Najväčšou prekážkou je schopný diagnostikovať a študovať CTE je, že lekári je potrebné skúmať mozog hráčov a jediný spôsob, ako k tomu môže dôjsť, je pre hráč, že je mŕtvy.Štatistiky môžu byť tiež skreslený, pretože často jediným príbuzní zosnulých hráčoch, ktorí sú ochotní podeliť sa o svoje drahú polovičku svoje mozgy sú tí, ktorí videli správanie hráčovho rastú nevyspytateľný a hľadali vysvetlenie.

CTE sa chystá získať zvýšenú pozornosť s vydaním filmu založený na živote Pittsburgh-area patológa Bennet Omal, kto rý objavil súvislosť medzi CTE a futbalistami pri skúmaní tela bývalého Steelers stredovej Mikea Webstera pred viac ako 10 rokmi.

v tej dobe sa lekári zamerali na účinky rôznych otrasov a navrhol, že veľa otrasy boli priamou príčinou CTE.V posledných rokoch sa ťažisko ich výskumu preč od skutočných otrasov a viac k účinkom konštantného head-proti-head kontakte - niečo stál najviac útočnej a obrannej linemen

NFL aj naďalej to povedať. pracuje na zníženie poranenia hlavy a upozorňuje na štatistiky, ktoré ukazujú pokles otrasy o 35%, v závislosti na front správy. Tieto údaje neodrážajú nenahlásených otrasy - tie, kde sa hráč cíti mdlý, ale odmieta oznámiť trénermi. - alebo linemen, ktorí nemusia byť otras mozgu, ale sú neustále dopadá prilby proti sebe


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára